Selecteer een pagina

Veelgestelde Vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u de blog lezen of contact opnemen via info@hetkunstsofkozijn.nl

Wat kost een kunststof kozijn?

De kosten voor kunststof kozijnen verschillen per model en profiel. De prijs van een kozijn met een draaikiep- en vast gedeelte (1500m x 1500mm) ligt tussen de €450 en €700 inclusief BTW en HR++ glas. Bekijk hier de kunststof kozijnen.

Wat kost een kunststof schuifpui?

De kosten van een kunststof schuifpui is afhankelijk van het profiel. De prijs van een schuifpui met 2 vleugels (bxh 3000mm x 2200mm) ligt tussen de €3900 en €4700 euro. Dit is inclusief HR++ glas en inclusief BTW. Bekijk hier de kunststof schuifpuien.

Wat kost een kunststof voordeur?

De kosten van kunststof voordeuren liggen gemiddeld tussen €1600 en €2200. Inclusief BTW. De prijs is afhankelijk van het profiel en de dikte van het paneel. Bekijk hier de kunststof voordeuren.

Welke kleur kunststof kozijnen?

Populaire kleuren voor kunststof kozijnen zijn: crème, antraciet, staalblauw en donker groen. Bij Het Kunststof Kozijn.nl hebben wij keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren. Wij hebben hiermee het grootste aanbod van Nederland. Lees hier meer over de mogelijkheden met kleuren 

Monteren jullie de kunststof kozijnen ook?

Dat is afhankelijk van de locatie. Ons bedrijf is gevestigd in Zuidlaren in Drenthe. In overleg is er veel mogelijk, maar wij plaatsen de kunststof kozijnen in Zuidlaren en omstreken. Denk hierbij aan het plaatsen van kunststof kozijnen in:
– Zuidlaren
– Annen
– Hoogezand
– Vries
– Groningen
– Assen

Hoe Kunststof Kozijnen plaatsen?

Het plaatsen van kunststof kozijnen bestaat globaal uit 6 stappen: 1- verwijderen glas 2- verwijderen houten profiel 3- verwijderen glas nieuwe kozijn 4- plaatsen kunststof kozijn 5- terugplaatsen glas 6- afwerking. Wij hebben een uitgebreide handleiding geschreven: lees hier meer

Hoe moet ik kunststof kozijnen inmeten?

Ga bij het inmenten van kozijnen zorgvuldig te werk en meet desnoods twee keer. U meet de buitenmaat zowel horizontaal als verticaal op drie verschillende plekken (boven, midden en beneden) en kijk of er geen stenen overdreven naar binnen steken.
Neem de kleinste maat en haal daar een marge van 0,5-1,5 centimeter vanaf.  (afhankelijk van hoe haaks de muur is). Wij hebben een artikel geschreven over het inmeten van kozijnen. Klik hier als u meer wilt weten.

Waar vind ik handige tips?

Wij houden een leuke blog bij over kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en alles wat daar mee te maken heeft. U kunt bijvoorbeeld de laatste trends volgen en productinformatie lezen. Klik hier voor de blog

Op welke manieren kan ik betalen?

Wij hanteren een aanbetaling van 40% en bij levering moet het volledige bedrag zijn betaald. Het rekeningnummer staat op de factuur. U kunt hier de algemene voorwaarden vinden.

Ik ben mijn factuur kwijt. Kan ik een nieuwe krijgen?

Dat is uiteraard mogelijk. Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@www.hetaluminiumkozijn.nl 

Wat is de levertijd van de kozijnen?

De levertijd is afhankelijk van het soort kozijn dat u bestelt. Een Blokprofiel NL met een crème kleur is bijvoorbeeld populairder dan een aluminium profiel met een zwartgrijs kleur. Daardoor zal het Blokprofiel NL sneller in productie genomen kunnen worden. 
Gemiddeld gezien zijn de levertijden 6-7 weken. 

Betaal ik verzendkosten?

Het is afhankelijk van de hoogte van de order of u verzendkosten betaald. Bij een bedrag hoger dan 2000 euro is de levering gratis. 

Kan ik de kozijnen ook zelf ophalen?

Nee. Wij leveren rechtstreeks vanaf de fabriek naar de klant. Hierdoor houden wij de lijntjes kort en het proces snel.

Hoe worden de kozijnen geleverd?

De kozijnen zijn in plastic verwikkeld en worden op houten bokken geleverd. De houten bokken mag u houden. 

Hoe plaats ik een bestelling?

De beste en snelste manier om een bestelling te plaatsen is via de configurator. Daar kunt u uw kozijn volledig naar eigen smaak samenstellen.
U krijgt gelijk een prijs en een uittreksel van uw kozijnen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de aanvraag definitief te maken.

Kan mijn product nog gewijzigd worden?

Dat is afhankelijk van of het product al in productie is genomen. Als dit het geval is, dan is het niet meer mogelijk om een wijziging aan te brengen.
Neem altijd zo spoedig mogelijk contact op. Wellicht heeft u geluk dat het product nog niet in productie is genomen.

Hoe lang garantie op kunststof kozijnen?

15 jaar op kleurechtheid (wit/crème)
10 jaar op overige kleuren
10 jaar op glas
5 jaar op deurpanelen
5 jaar op beslag voordeuren
5 jaar op hang- en sluitwerk
2 jaar op horren

Waar kan ik een klacht doorgeven?

Wij streven altijd naar perfectie, maar een fout is snel gemaakt. Mocht u klachten en/of verbeterpunten hebben, stuur dan een e-mail naar info@www.hetaluminiumkozijn.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik heb een andere vraag

Heeft u een andere vraag, stuur dan een e-mail naar info@www.hetaluminiumkozijn.nl en wij nemen contact met u op! 

Hebben jullie ook Aluminium Kozijnen?

Ja, wij hebben ook een breed assortiment aan aluminium kozijnen. Klik hier voor meer informatie

Wat kost een Aluminium Kozijnen?

Aluminium kozijnen zijn tegenwoordig net zo duur als een kunststof kozijn. Vraag naar de mogelijkheden en ontvang binnen 24 uur een offerte.

De waardering van www.hetkunststofkozijn.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 65 reviews.