Selecteer een pagina

Het Kunststof kozijn.nl

Aluminium Kozijnen

Home » Aluminium Kozijnen

Aluminium Kozijnen

Bij Het Kunststof Kozijn.nl hebben wij een breed assortiment aan aluminium kozijnen, schuifpuien en voordeuren. Een aluminium kozijn geeft een hele andere uitstraling dan een kunststof kozijn en daarom is het zeker de moeite waard om naar de verschillende mogelijkheden te kijken. 

Aluminium kozijnen hebben over het algemeen een slank profiel en zijn toch ontzettend stevig en bijzonder vormvast. Bovendien zijn de isolatiewaarden van de profielen de laatste jaren sterk verbeterd, waardoor het als duurzame verbetering kan worden gezien. Verder zijn de aluminium kozijnen in elke RAL kleur verkrijgbaar. Dat zorgt ervoor dat elke denkbare stijl gerealiseerd kan worden. 

Zoals gezegd hebben wij een breed assortiment. Wij proberen constant de laatste ontwikkelingen te volgen en de beste merken aan te blijven bieden. Wij focussen ons op de kwaliteit in verhouding tot de prijs en op het gebruiksgemak. Wij maken gebruiken van de merken Deceuninck, Aliplast en Aluprof. Hieronder behandelen wij de verschillende bedrijven. 

 

 

Aluminium kozijnen deceuninck

Deceuninck Aluminium Kozijnen

De jarenlange ervaring van Deceuninck met kunststof kozijnen werd toegepast in de ontwikkeling van de Decalu aluminium reeks. Het Belgische bedrijf bestaat al sinds 1937 en onderscheid zich door de volgende drie peilers:

Uitstekende technische prestaties
De geintegreerde thermische isolatie en geoptimaliseerde middensluiting zorgen voor hoge isolatiewaarden vanaf 0,96 W/m2K over alle designs. Alle aanwezige dichtingen worden tijden het productieproces aangebracht. Dit zorgt voor een optimale en envenredige plaatsing waardoor betere prestaties op wind- en waterdichtheid bereikt kunnen worden.

Focus op Design
Deceuninck aluminium kozijnen vindt design erg belangrijk en heeft meerdere designkeuzes uitgewerkt tot in de kleinste details. Hierdoor werden rubberen afdichtingen zo klein gemaakt dat deze nauwelijks zichtbaar zijn. Daarnaast hebben Decalu profielen de kleinste zichtbare breedte voor een maximale lichtinval, zonder dat aan kwaliteit wordt ingeleverd. Alle modellen van Decalu zijn voorzien van verborgen beslag en de afwatering is onzichtbaar.

Gebruiksvriendelijk
De Decalu reeks is te gebruiken met diverse gerenommeerde beslagmerken voor een moeiteloze bediening van uw schuifpuien, kozijnen en deuren. De Decalu deuren hebben een geïntegreerde anti-bi-metal technologie om vervorming tegen te gaan. Hierdoor heeft u nooit last van klemmende deuren door de seizoensinvloeden. Tot slot maken het verbogen beslag en de hoogwaardige coatings het onderhoud van de kozijnen een stuk eenvoudiger.

 

Aliplast Aluminium Kozijnen

Aliplast is eveneens een Belgisch bedrijf dat profielen voor aluminium kozijnen maakt. Het bedrijf is opgericht in 1984 en is tegenwoordig 1 van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren en schuifsystemen. 

Profiel Aliplast Imperial
Het Aliplast Imperial profiel is het standaard profiel voor aluminium kozijnen en aluminium deuren. Het profiel is voorzien van 3 luchtkamers en heeft een inbouwdiepte van 65mm. Tevens is het profiel thermisch onderbroken, wat inhoudt dat de binnenkant en buitenkant zijn uitgevoerd met aluminium met binnenin een glasvezelversterkte polyamide profiel. Deze thermische onderbreking voorkomt een koudebrug en dat verhoogt het wooncomfort. 

Het profiel is verkrijgbaar in elke RAL kleur en kan met een aanslag van 22mm uitgevoerd worden. Standaard wordt het profiel uitgevoerd met HR++ (1.1Ug).

Profiel Aliplast Superial
Het Superial profiel is een luxere uitvoering van de Imperial. Het profiel heeft een inbouwdiepte van 75mm en heeft daarom meer ruimte voor de isolerende glasvezelversterkte polyamide in het midden van het profiel. Hierdoor heeft dit profiel een betere isolatiewaarde. 

 

 

 

Aliplast Aluminium Kozijnen
Aluprof aluminium kozijnen

Aluprof Aluminium Kozijnen

Aluprof vindt haar oorsprong in Polen en exporteert naar meer dan 50 landen aluminium kozijnen, schuifpuien en voordeuren. Met 2300 werknemers en 5 productiebedrijven is het een belangrijke speler op de Europese markt. 

 

 

logo
De waardering van www.hetkunststofkozijn.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 63 reviews.